Pilot Plug de Dag Utrecht

Eerste Plug de Dag sessie
Eerste Plug de Dag sessie

Naar aanleiding van mijn grote behoefte niet alleen maar thuis te werken en daarbij inspiratie en mooie gesprekken te missen met andere professionals uit het veld, heb ik mij aangesloten bij Plug de Dag.

Het concept van Plug de Dag is eenvoudig: vier woensdagen achter elkaar werken professionals met diverse achtergronden op een verrassende plek in de stad aan hun eigen werk. Tijdens de lunch buigen deze ‘pluggers’ zich over de vraag van de locatie waar PLUG te gast is. De locaties zijn uiteenlopend, maar altijd gekoppeld aan een maatschappelijke vraag.

In Amsterdam al mateloos populair – tijd dus dat Utrecht dit ook vorm gaat geven! Deze maand is de eerste pilot in Utrecht van start gegaan. De locatie voor de eerste vier PLUG-sessies is DOK030, een coöperatie van en voor ondernemers, wijkbewoners, starters en jongeren in Overvecht.

Wil je ook meedoen? Schuif aan!!

Op woensdag 17 juni en 24 juni kunnen we van 9:00 tot 17:30 uur aan het werk bij Dok030, Pretoriadreef 88 Utrecht. Ze bieden ons stoelen, tafels, wifi, stopcontacten en koffie & thee. Tussen 12:30 en 13:30 uur lunchen we gezamenlijk, waarvoor iedere plugger 5 euro inlegt. Tijdens de lunch stellen we onze kennis, ervaring en netwerken ter beschikking aan onze gastheer.

Wil je meedoen? Neem dan contact op en laat weten dat je erbij bent. Of kom gewoon spontaan langs!

Kan je niet alle vier deze woensdagen? Geen probleem, kom dan vooral op de woensdagen waarop je wel kan.

Wil je eerst meer weten of verder geïnspireerd raken?
Kijk dan eens hoe ze het in Amsterdam aanpakken: www.plugdedag.nl