Wie ben ik?

Sanne de Kieviet – SDK Project & Training

Ik ben een professioneel, gecertificeerd trainer en afgestudeerd ontwikkelingspsycholoog. Mijn passie en ervaring liggen op het vlak van ontwikkeling en leren en gericht op empowerment van jongeren en professionals die met jongeren werken. Sinds 199my-favourite-mistake_2-close-up7 hou ik mij met deze thema’s bezig en sinds 2010 werk ik als freelance trainer. Ik ontwikkel mijn eigen workshops en trainingen en werk daarnaast in opdracht voor diverse opdrachtgevers.

Mijn trainingen zijn gericht op de positieve kant van ontwikkeling en leren: wat brengt ons in beweging? Wat inspireert mij? Wat zijn mijn passies en kwaliteiten? Hoe kom ik in balans tussen wat ik wil en kan en de mogelijkheden die er zijn?

Mijn werk komt voort uit mijn kern: De kern van alles wat ik doe en ben is nieuwsgierigheid

Ik wil ontdekken, begrijpen, onderzoeken.

Waarom doen mensen zoals zij doen? Hoe ontstaat verandering? Wat is leren en ontwikkeling? Hoe vinden mensen hun eigen kracht om de eigen verantwoordelijkheid op te pakken?

Mijn visie
– Elk persoon heeft een natuurlijke neiging tot leren en ontwikkeling.
– Iedereen heeft talenten en passies, een referentiekader en vraagstukken.
– Leren is een organisch proces en kan plaatsvinden op elk moment gedurende het gehele leven
– Reflectie en bewustwording zijn belangrijke elementen bij leren
– Leren vindt plaats binnen een sociale context: het ontdekken van jezelf staat in relatie tot de ander.

Mijn methoden
Ik werk met ervaringsleren en faciliteer de organische processen die ontstaan tijdens een training. Door middel van ervaringsleren creëer ik de ruimte waarbij personen worden uitgedaagd en geprikkeld om te ontdekken, begrijpen en onderzoeken – om te leren.  Over zichzelf en de ander. Ik faciliteer het proces waarbij personen hun eigen context gaan bevragen en zich openstellen voor nieuwe waarheden.

on-the-spot-training-olde-vechte-juni-2017Zie ook mijn profielen op:

LinkedIn

SALTO Youth