Power to YOU(th)

Werk je met jongeren en vraag je je soms af hoe je ervoor zorgt dat ze gemotiveerd blijven?  Geloof je dat jouw werk met jongeren belangrijk is voor hun ontwikkeling, maar vind je het lastig deze toegevoegde waarde te omschrijven en meetbaar te maken? Ben je op zoek naar hoe jouw activiteiten binnen de organisatie bijdragen aan de verkleining van de jeugdwerkloosheid?

Power to You(th) is een 5-daagse internationale training, waarbij een inspirerende, actieve, creatieve ruimte wordt gecreëerd voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het onderzoeken hoe (internationaal ontwikkelde) “Youth Empowerment tools” kunnen worden ingezet om jongeren een grotere kans te geven op de arbeidsmarkt. We richten ons op: Wat is empowerment precies? Hoe ziet dit in onze dagelijkse realiteit er uit? Hoe kunnen we dat vergroten in ons werk? En hoe draagt dit bij aan de verlaging van de jeugdwerkloosheid.

Voor wie
Jongerenwerkers, jeugd beleidsmakers, leerkrachten en andere professionals die meer willen leren over empowerment van jongeren.

Kosten
De training wordt aangeboden in samenwerking met Erasmus+ en kosten variëren afhankelijk van de locatie van de training.

Waar
Deze internationale training wordt aangeboden op diverse locaties in Europa (waaronder Lissabon, Luxemburg en Nederland)

Wanneer
Power to (YOU)th wordt regelmatig aangeboden. Kijk in de agenda voor de eerstvolgende trainingsdatum.

De workshop kan vanaf 12 deelnemers ook op aanvraag worden gegeven. Het programma wordt dan op maat gemaakt en afgestemd op de wensen en behoeften van de deelnemers.

Contact
Bel of mail me voor meer informatie of vrijblijvende offerte.